Zo lang mogelijk zelfstandig tegen welke prijs?

Bijeenkomst bewonersoverleg Risdam-Zuid/Nieuwe Steen

HOORNGIDS | Op donderdag 13 februari organiseert het bewonersoverleg Risdam-Zuid/Nieuwe Steen een wijkbijeenkomst met het onderwerp ‘Zo lang mogelijk zelfstandig…. tegen welke prijs?’ De bijeenkomst vindt plaats in wijkcentrum de Huesmolen en zal om 20.00 uur beginnen.

Ouderen en mensen met een handicap willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Het aantal ouderen neemt toe, maar groeien de voorzieningen om dit mogelijk te maken ook mee? Wat moet er gebeuren om mensen ook in de toekomst van zorg te kunnen voorzien? Hoe bereiden gemeente en instellingen zich voor om het groeiend aantal ouderen  in Risdam-Zuid/Nieuwe Steen  te kunnen ondersteunen? Wethouder Simon Broersma geeft zijn visie hierop en vertegenwoordigers van de zorginstellingen vertellen hoe zij zich op de nabije toekomst voorbereiden.

Astrid Hoogewoning van de stichting Netwerk zal daarna  iets vertellen over het actieprogramma voor de buurt ‘Tussen de Wachters’.
Tot slot kunnen bewoners problemen aan de orde stellen en suggesties doen voor verbeteringen in de wijk. Koffie en thee zijn gratis.

Wijkcentrum De Huesmolen Wijkcentrum De Huesmolen

Reacties
Reactie: (Anita Blom)
10-2-2021, 19:29
ik ga er ook heen