22 februari kinder(carnaval)popconcert in Blokker

10-02-2020

HOORNGIDS | Het is carnavalsvereniging Blockeniers weer gelukt om een topshow naar Blokker te halen. Na Ernst en Bobbie, One Two Trio en Circus Salto kan op zaterdagmiddag 22 februari genoten worden van Kinder(carnaval)popconcert met Jelle Amersfoort in Blokker.

Een echt popconcert, maar dan voor kinderen. Samen met zijn live-band presenteert Jelle Amersfoort een aanstekelijke en energieke show. Ronkende gitaren, lichtshows, spetterende solo’s en natuurlijk een hele reeks aan kidshits maken van het kindJelle er(carnaval)popconcert tot een groot muziekfeest. Zingen, dansen, rocken, meebrullen, uit je dak gaan; het mag allemaal.
Het concert is speciaal bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Toch zullen vaders, moeders, opa’s, oma’s en ooms en tantes ook volop genieten van de geweldige show. 

Jelle Amersfoort
Jelle Amersfoort is bekend als tv-presentator en een veelgevraagd stemacteur (hij is  onder meer de stem van Bob de Bouwer). Maar muziek maken is zijn passie. Met groot succes toert hij al een aantal jaren langs diverse festivals en theaters met zijn popconcert voor kinderen. De muzikanten die hij meeneemt zijn niet de minsten. Zij hebben hun sporen ruimschots verdiend in het theater- en popcircuit. De band heeft een eindeloze reeks kidshits voorzien van een popjasje. Al deze ingredienten maken het kinder(carnaval)popconcert tot een regelrechte hit.

Kaarten
Om deze middag te bezoeken, heb je kaartjes nodig. Deze zijn in de voorverkoop voor slechts 3 euro per person verkrijgbaar bij Primera in Blokker. Zolang de voorraad strekt zijn er nog kaarten te koop aan de deur van sportzaal De Brug in Oosterblokker voorafgaand aan de voorstelling. De Blockeniers kunnen de entreeprijs zo laag houden vanwege het grote aantal sponsors. 
Jelle Amersfoort en zijn band hebben er zin in om feestpaleis De Brug helemaal plat te spelen. Alle kinderen krijgen bij aanvang van de show een leuke attentie. De deur van de zaal gaat open om 14.00 uur. De show begint om 14.30 uur.

Kinder(carnaval)popconcert Kinder(carnaval)popconcert