Meisje zonder hoofd bij Kermisexpo Lutjebroek

Nederlands grootste kermisexpo in verenigingsgebouw De Wurf

HOORNGIDS | Voor de derde keer alweer zullen Marcel Deen en Michel de Jong de kermisexpo van Lutjebroek organiseren. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 4 en zondag 5 april in verenigingsgebouw De Wurf te Lutjebroek. 

Meer dan driehonderd miniatuur kermisattracties zullen in de De Wurf tentoongesteld worden door ruim 30 vrijwilligers. Dit jaar komen de exposanten zowel uit eigen land alsook uit het buitenland. Met in het bijzonder het meesterwerk van Uwe Rudlof uit Duitsland met zijn attractie Die Krake, maar ook de Moonlift, Oktoberfest, Breakdancers en andere moderne zaken zullen aanwezig zijn en dat naast extra nieuwe deelnemers voor de Lego kermissen. 

Nostalgische kermis
Uiteraard zal de nostalgische kermis niet ontbreken en zal Jan de Graaf van Stichting kermiscultuur het Meisje Zonder Hoofd presenteren voor de bezoekers van de kermisexpo. Met verse oliebollen op het plein, draaiorgel in het gehoor en gratis popcorn bij de ingang hopen Marcel Deen en Michel de Jong dit jaar weer een bijzondere en steeds vernieuwende kermisexpo neer te zetten. De openingstijden zijn zaterdag 4 april van 11.00 tot 18.00 uur en zondag 5 april van 10.00 tot 17.00 uur. Entree is geheel gratis. Meer informatie is te vinden op www.turbostar.nl (http://www.turbostar.nl)
Op de promofilm kan bekeken worden wat er deze editie te zien zal zijn: https://www.youtube.com/watch?v=mZOfx3x4SKc (https://www.youtube.com/watch?v=mZOfx3x4SKc)

Kermisexpo Lutjebroek meisje zonder hoofd Kermisexpo Lutjebroek meisje zonder hoofd