Westfrisia en De Oude Veiling worden energiepositief

Save the date! 26 februari live vanuit De Hartelijke Huiskamer

HOORNGIDS | In een rechtstreekse uitzending van HoornRadio start op woensdag 26 februari officieel de campagne om de ondernemers op De Oude Veiling en Westfrisia te helpen met het verduurzamen van hun bedrijfspanden. De Hoornse Ondernemers Compagnie en de gemeente roepen op mee te doen aan een collectieve inkoopactie van zonnepanelen.

In de nieuwe fantastische locatie De Hartelijke Huiskamer, De Oude Veiling 71H presenteert Gerard Fit (ECWF) de uitkomsten van een TNO-onderzoek over het energieverbruik op de terreinen. Daaruit zal blijken dat een versnelling in het verduurzamen de ondernemer veel oplevert en tegelijk voor het milieu keihard noodzakelijk is.

De wethouders Arthur Helling en Samir Bashara laten in een live radio-uitzending hun licht schijnen op economische en milieutechnische aspecten. Ook aanwezig zijn vertegenwoordigers van de Hoornse Ondernemers Compagnie, de Westfriese Bedrijven Groep en WerkSaam, onze nieuwe partner in maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Tot ziens op 26 februari in de Hartelijke Huiskamer, De Oude Veiling 71H Zwaag
De uitzending begint 13.00 uur. Het wordt zeer op prijs gesteld als u iets eerder aanwezig bent.

Vol is vol! Bevestig daarom meteen uw komst o.v.v. “positieve radio”
en uw gegevens per mail naar info@ecwf.nl (mailto:info@ecwf.nl)

PS: meer info over de collectieve inkoopactie vindt u hier: ecwf.nl/actiebericht (https://ecwf.nl/2020/02/06/actiebericht/)

 

positieveradio positieveradio