Blues on Sunday LIVE in Hoorn

Raymunda  op 16 februari 2020 in Radio501 Blues on Sunday

HOORNGIDS | Op zondagmiddag 16 februari a.s. komt Raymunda in het gezellige ”Radio501 Bluescafé” in Hoorn.  Radio501.nl  maakt hiervan een radio-opname.
Zaal open: 14.30u - tickets € 8 (ex fee € 1.50) in de voorverkoop (alleen online) en € 8.50 aan de deur. Locatie: Manifesto Hoorn, Holenweg 14c 1624PB Hoorn. Gratis parkeergelegenheid

Powerbluesband Raymunda
Raymunda is geformeerd rond de ervaren blueszangeres Raymunda Vervaeck. Zij heeft een Janis Joplin-achtige uitstraling en haar stem wordt vergeleken met het rauwe stemgeluid van Tina Turner. Zij wordt bijgestaan door de magistrale gitarist Martin Waliana, ritmegitarist Stephan Bijl, bassist Robin Kraag en drummer Joel Purkess.

De band bestaat vier jaar en geniet meer en meer aanzien binnen het blues circuit.
Met veel emotie en sensatie brengen zij blues en bluesrock, waardoor je het ene moment wordt opgezweept en het andere moment ontroerd.
Begin 2019 startten zij met de opname van een nieuw album en dat is eind april 2019 uitgekomen op CD en Vinyl met de titel “All of me”.
Raymunda is misschien (nog) geen grote naam in de blues, maar doet zeker niet onder voor de meeste grote namen in het genre.

Op 16 februari staan zij op het cultuur en poppodium Manifesto Hoorn tijdens de opname van het Radio501 programma ”Radio501 Blues on Sunday”

Raymunda Raymunda