Hoog prinselijk bezoek in de studio van HoornRadio

Prins Roberto, Prins Skik en Prins Flexibel vereerden het Hoornse radiostation met een bezoek

HOORNGIDS | In Groot-Hoorn zijn drie Carnavalsverenigingen actief. Het Masker in Zwaag, De Blockeniers in Blokker en Ospylac in Hoorn. HoornRadio beleefde zaterdagmiddag in de live-uitzending van het programma ’HoornRadio Cultuur’ al een voorproefje van de leut die volgende week gaat losbarsten.

Maar liefst drie prinsen zaten in vol ornaat in de studio van HoornRadio. Prins Roberto, Prins Skik en Prins Flexibel, van Zwaag, Blokker en Hoorn, stonden Hendric van Doorn een interview toe.

Ondanks dat tijdens het interview een microfoon dienst weigerde, wist Hendric het nog zo in de hand te houden, dat alle prinsen in de live-uitzending toch gehoord konden worden. De doorluchtige hoogheden hadden zoals dat hoort het hoogste woord. De stemming zat er goed in. Dat belooft wat als het feest komend weekend echt gaat beginnen!

Na het interview bleek dat Hendric, na rijp beraad van diverse commissies, in aanmerking kwam voor onderscheidingen. De versierselen werden hem, onder applaus van de aanwezigen, door de prinsen officieel om de hals gehangen. Alaaf!

Het interview is te beluisteren als HoornRadio podcast, klikhier (https://soundcloud.com/radiobontekoe/hendric-van-doorn-in-gesprek-met-3-carnavalsprinsen-15-februari-2020).

Interview in vol ornaat Interview in vol ornaat
vnlnr Prins Roberto, Prins Skik en Prins Flexibel vnlnr Prins Roberto, Prins Skik en Prins Flexibel
Prins Roberto, Het Masker Zwaag Prins Roberto, Het Masker Zwaag
Prins Skik, De Blockeniers Blokker Prins Skik, De Blockeniers Blokker
Prins Flexibel, Ospylac Hoorn Prins Flexibel, Ospylac Hoorn
Prins Roberto hangt Hendric van Doorn de versierselen om Prins Roberto hangt Hendric van Doorn de versierselen om
Hendric ontvangt van Prins Flexibel een onderscheiding Hendric ontvangt van Prins Flexibel een onderscheiding
Prins Skik hangt Hendric de onderscheiding om en feliciteert hem hartelijk Prins Skik hangt Hendric de onderscheiding om en feliciteert hem hartelijk