Resultaten voetbalclubs regio Hoorn 15 februari

16-02-2020

HOORNGIDS | Elke zondag kunt u op HoornRadio luisteren naar ‘Sport op zondag’ met studiopresentator Wally Ooms en Jacqueline Groen die de techniek verzorgt en de muziekkeuze voor haar rekening neemt. Jacob Beerepoot, Joop van der Sluijs, Andre van der Molen, Ruurd Barendsen en Bert Putters zijn actief als verslaggevers op de velden van clubs in Hoorn en de regio. Zij doen live in de uitzending verslag van het verloop van de wedstrijden. Michiel Beemster zorgt dat we op de hoogte blijven over wielrennen en andere sporten. 

Vanwege de storm geen voetbalprogramma deze zondag. Op zaterdag werd er wel gevoetbald. Zie hieronder het verslag van Hollandia.

Hollandia beslist in drie minuten de wedstrijd in Alphen a/d Rijn

Slechts drie minuten waren nodig om in Alphen aan de Rijn de drie punten veilig te stellen. Door de steeds meer aanwakkerende wind was het moeilijk voetballen. Alphense Boys ging met de wind in de rug de eerste vijf minuten voortvarend te werk, echter de ijzersterke verdediging van Hollandia was onpasseerbaar. Hollandia nam daarna het heft in handen en gaf dat de rest van de wedstrijd niet meer weg. Via een diagonaal schot in de 29e minuut bracht Sven Deen de stand knap op 0-1. In de 31e minuut dacht Bart Spil, dit kan ik ook en bracht de stand vrijwel identiek op 0-2. Dat bleek te veel voor de mannen uit Alphen aan de Rijn. Hollandia was oppermachtig en consolideerde de voorsprong tot het einde van de wedstrijd waarbij opgemerkt moet worden dat beide ploegen weinig tot geen kansen creëerden. 

Donderdag moeten de mannen van Hollandia weer aan de bak en wordt er thuis tegen IJFC uit IJsselmuiden gespeeld in de 4e ronde van de districtsbeker. IJFC speelt in 2e klasse zaterdag. De wedstrijd staat onder leiding van de heren G. D’Onorio, 1e ass. nnb, C.H. van Kleij en begint om 20.00 uur in het Julianapark.

Live uitzending van´Sport op zondag´ iedere zondag van 14.00 tot 17.00 uur op de radio AM 828 kHz en via internet www.hoornradio.nl of app tunein radio. Daarna nog een week te beluisteren op HoornRadio Live gemist.

Voetbal bij avond Voetbal bij avond

Reacties
Reactie: (Wally Ooms)
16-2-2020, 22:35
Meestal ontvangen we op maandag de verslagen van Forward zaterdag en zondag, Willem. Morgen komt het online.

Reactie: (willem Kluft)
16-2-2020, 20:12
Hoi Wally, ik mis onze zaterdag 1 in het overzicht van de regio clubs. Is daar een reden voor ? vr/gr Willem