Muzikaal spektakel in De Brink Obdam

The Red Strats en Blue Star in maart en april in De Brink

HOORNGIDS | Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam heeft weer muzikaal spektakel op het programma staan. Op zondag 8 maart zijn The Red Strats weer te bewonderen en datzelfde geldt voor Blue Star dat op zaterdag 18 april te zien en te horen is in Obdam. 

The Red Strats
Op zondag 8 maart zullen The Red Strats weer optreden. Vorig jaar was deze band ook te gast in De Brink en dat optreden werd een daverend succes. Luisteren, meezingen, dansen, het kan en mag allemaal. Het genre dat deze band ten gehore brengt leent zich daar uitstekend voor. Helemaal sixties en veel Cliff Richard en The Shadows. Zondag 8 maart van 16.30 (zaal open om 16.00 uur) tot 20.30 uur. 
Kaarten zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl (http://www.debrinkobdam.nl) en kosten € 6 per stuk in de voorverkoop. Aan de zaal, indien dan nog voorradig, kosten de kaarten € 8.

Blue Star
Het optreden van Blue Star staat gepland voor zaterdag 18 april. Een optreden dat velen van u zal doen terugdenken aan de legendarische concerten van de band in locaties als ‘Het Wapen van Obdam’ en ‘De Heer van Wassenaer’. Volle zalen en een dolenthousiast publiek. Wanneer Blue Star nu het podium beklimt, is dat echter nauwelijks anders. Nog altijd trekken de mannen volle zalen met hun repertoire uit vervlogen tijden. Dit optreden vangt aan om 21.00 uur. De zaal gaat open om 20.30 uur. 
Bestel snel uw kaarten via de website van De Brink  www.debrinkobdam.nl (http://www.debrinkobdam.nl) en kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 euro aan de zaal.

Blue Star Blue Star
the Red Strats 4 the Red Strats 4