Sandra van Nieuwland ‘Human Alien and More tour’

19-02-2020

HOORNGIDS | Sandra van Nieuwland brengt in maart haar nieuwe single Little one uit, waarna ze met haar band op tournee gaat langs diverse Nederlandse popzalen. Hierbij doet ze Manifesto in Hoorn aan op 2 mei.

Little one is een persoonlijk nummer dat Sandra schreef nadat ze hoorde dat haar ex en vader van haar drie zoons weer een kindje zou krijgen met zijn nieuwe liefde. De tour die volgt op de single-release gaat in april en mei langs tien verschillende zalen in Nederland. Sandra en haar band zullen nummers spelen van haar meest recente album Human Alien evenals muziek van haar drie eerdere (gouden en platina) albums en nieuwe songs. 

The Voice of Holland
In 2012 beleeft zangeres, songwriter en muzikante Sandra van Nieuwland haar doorbraak bij The Voice of Holland. Ze wint het seizoen niet, maar scoort wel grote hits met onder meer de nummers More en Keep Your Head Up. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Haar debuutalbum And More wordt platina. Na het avontuur bij The Voice richt Sandra zich op het schrijven van eigen muziek en ontvangt de Edison voor beste popalbum met Banging On The Doors Of Love. 

Zaterdag 02 mei is Sandra te zien in Manifesto te Hoorn van 20.00 tot 1.00 uur. Kaarten zijn nu in de verkoop. Entree: € 15 (ex fee 1,50 per bestelling) vvk/ deur € 18. Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)

Sandra van Nieuwland Sandra van Nieuwland