Muziektheater en cabaret in Wadway

19-02-2020

HOORNGIDS | Joost Spijkers speelt op vrijdag 28 februari zijn nieuwe theaterprogramma met de titel Au Plat Pays in theaterkerk Wadway. We kennen Joost als één van de Ashton Brothers. Met deze muzikale solo laat hij zien dat hij nog veel meer kan. Op zaterdag 29 februari wordt de vloer vrijgemaakt voor cabaretier Anuar; een echte lefgozer die iedereen soms wel een beetje nodig heeft in zijn of haar leven. 

Joost Spijkers 
Samen met een paar muzikanten brengt Joost mooie chansons uit het repertoire van bijvoorbeeld Aznavour, Brel en Shaffy, maar ook zijn eigen liederen zullen klinken. Een krachtig en melancholisch programma waarin Joost het publiek meeneemt naar zijn wereld waar gezongen en gedanst wordt alsof het leven ervan afhangt. Na afloop zullen tijdens de wodkaworkshop van Joost de glazen ook klinken. Zijn vorige voorstelling Spijkers II werd o.a. bekroond met de Poelifinario prijs (in de categorie kleinkunst).

Anuar
Cabaretier Anuar is terug met een nieuw solo-programma. Eerder wist hij als eerste Nederlandse comedian de voorpagina van The New York Times te halen en hij heeft net een succesvol tournee afgesloten samen met Najib Amhali en Rayen Panday. In zijn nieuwe comedyshow zal Anuar de samenleving op een humoristische manier een spiegel voorhouden en verbinding leggen tussen de mensen, want zoals Anuar zelf altijd zegt: ”Met humor omarm ik de wereld”. Enkel kreten uit recensies: ‘een gretige grappenmaker’ en ‘hij laat de zaal ongegeneerd hard lachen’. 
Aanvang van beide voorstellingen is om 20.30 uur. Meer info en kaarten zie www.theaterkerkwadway.nl  (http://www.theaterkerkwadway.nl )

Joost Spijkers - fotograaf Maarten Corbijn Joost Spijkers - fotograaf Maarten Corbijn
Anuar Anuar