Fietstocht Grote Waal voor prachtig doel

Angelique en Taner Dulger naar Turkije voor gehandicaptenzorg 

HOORNGIDS | In augustus 2020 vertrekken Angelique en Taner Dulger op de tandem van Hoorn naar Istanbul. Als hartstochtelijke fietsers willen zij door dit fietsavontuur een goed doel steunen.

Taner en Angelique werken met veel passie in de gehandicaptenzorg bij Esdege-Reigersdaal. Na een familiebezoek 2019 in Turkije zagen zij dat de gehandicaptenzorg daar nog lang niet zo goed geregeld is als in Nederland. Hierin zagen zij het goede doel van hun fietsavontuur.

Prachtig project
Na enig zoeken is EÇADEM gevonden. Een prachtig project van de Koc Universiteit Istanbul met als doel: verzorging en begeleiding van gehandicapte kinderen, het ontlasten van hun moeders, vaders / gezinnen, het beschermen van de integriteit van het gezin en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Shine a light Tour
Dit project willen Angelique en Taner graag in de schijnwerpers zetten. Door ondersteuning met het Wijklab Grote Waal kwam het voorstel om met het ’Op de Tandem’ project een fietstocht door de Grote Waal te organiseren. Dit om mensen te vertellen over het initiatief. Zo is de ’Shine a light Tour’ ontstaan. Iedereen kan zich daarvoor opgeven. 

Het programma op vrijdag 28 februari luidt als volgt:
18.00 uur Verzamelen bij FLEVO kanovereniging in het Dwaalpark te Hoorn
18.30 uur Vertrek van de verlichte fietsen. Route door de wijk. Onderweg stopplaatsen.
19.30 uur Finish bij FLEVO kanovereniging
Angelique en Taner zijn bereikbaar via 0681602411 en 0640818950. Mail: opdetandem2020@gmail.com (mailto:opdetandem2020@gmail.com)

Angelique en Taner op de tandem Angelique en Taner op de tandem
Angelique en Taner op de tandem 2 Angelique en Taner op de tandem 2