Bewonersoverleg Kersenboogerd op 11 maart 2020 

Imelda Westerhof (Intermaris) en Kees Bulthuis (Gemeente Hoorn) over de toekomstvisie

HOORNGIDS | Bewoners van de Kersenboogerd zijn van harte welkom op het BOK, het Bewoners/Buurten Overleg Kersenboogerd, op woensdag 11 maart. Het is van 20.00-22.00 uur in het wijkcentrum, Brederodegracht 1. Koffie en thee staan klaar, zaal open 19.50 uur.

Vóór de pauze wordt informatie uitgewisseld over vaste punten zoals Buurtnieuws en wordt gepraat over actuele zaken die spelen in deze wijk, zoals over het voorstel voor Burgerwachten.

Na de pauze komen Imelda Westerhof van Intermaris en Kees Bulthuis van de gemeente informatie geven over plannen van met name Intermaris om de Toekomstvisie Centrumgebied Kersenboogerd concreet uit te werken. Deze Toekomstvisie is onlangs vastgesteld door de gemeenteraad. Er spelen talloze vragen. Welke plannen worden het eerst aangepakt? Waar en wanneer wordt gestart? Wat betekent dit voor huurders én huiseigenaren? Welke bewoners krijgen te maken met de Toekomstvisie, met andere woorden: welke straten horen bij het centrumgebied? En wat is de rol van de gemeente bij het uitvoeren van de plannen?

Er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten, onder het genot van een gratis drankje.

BOK BOK
Wijkcentrum Kersenboogerd Wijkcentrum Kersenboogerd