Pokertoernooi in Zwaag staat open voor iedereen

Toernooi op donderdag 28 mei in MFA De Kreek

HOORNGIDS | Het kampioenschap is voor iedereen die het leuk vindt om te pokeren (18 jaar en ouder). Deelname kost €13,50. De winnaar is de Pokerkampioen van Zwaag 2019/2020. Het toernooi begint donderdag 28 mei om19.00 uur in MFA de Kreek, Meetketting 1-3 in Zwaag. Kun je niet op tijd zijn? Je kunt tot 20.30 uur nog laat instromen.

Je eerste pokertoernooi? 
Je eerste pokertoernooi is altijd spannend. Maar wees gerust de toernooi organisatie helpt je graag een handje. Zodra je je voor het eerst hebt ingeschreven, krijg je een aantal e-mails met tips voor je eerste pokertoernooi. Heb je alsnog vragen? Stuur gerust een e-mail naar info@onkpoker.nl (mailto:info@onkpoker.nl).

Open Nederlands Kampioenschap Poker
Het pokerkampioenschap van Zwaag is onderdeel van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Wanneer het je lukt om de pokerkampioen van een plaats te worden, mag jij meedoen aan de landelijke finale om daar te proberen Nederlands Kampioen te worden. Ben je een beginnend pokerspeler? Maak je daarover dan vooral niet te druk. Het pokerkampioenschap is vooral een gezellig pokertoernooi waar iedereen aan mee kan doen.  

Wordt gescout en kom in Team ONK Poker 
Een leuke bijkomstigheid van het Open Nederlands Kampioenschap Poker is dat je kans maakt om gescout te worden voor Team ONK Poker (https://www.onkpoker.nl/team-onk-poker). Team ONK Poker is een professioneel pokerteam dat grote toernooien door Europa speelt. Ruurd Nauta (http://www.onkpoker.nl/gebruiker/ruurdonkp) is één van de spelers die lid werd van het pokerteam. Als gesponsorde speler won hij al meer dan €40.000,- in grote toernooien. 

Pokertoernooi Pokertoernooi