Zwaar Metaal & IJzerwerk in Manifesto

26-02-2020

HOORNGIDS | Een Zaanse invasie met drie tribute bands komt naar het Hoornse poppodium Manifesto. Iron Made It doet Iron Maiden, Alter Bridge tribute Fortress en Zwammstein Nederlands eerste Rammstein Tribute Band.

Zwammstein, brengt de muziek en show van hun helden met zo veel mogelijk vuur, passie en bewondering als maar mogelijk is. Fortress is één van de weinige en zeker de meest vooraanstaande Alter Bridge tribute band in Nederland.
Iron Made It speelt alle klassiekers en ook nieuw werk, met evenveel shreddende gitaarsolo’s, spandex en vlammen op het podium als je van het Engelse origineel zou verwachten. Met recht een avondje Metaal & IJzerwerk voor de West-Friese metal-liefhebbers.
Te zien op zaterdag 7 maart in Manifesto te Hoorn van 20.00 - 1.00 uur. Entree: € 12,50 (ex fee 1,50 per bestelling vvk/deur € 15.

DonderPopCafe
Op het maandelijks DonderPopCafe podium staan ook deze keer weer drie talentvolle bands. Chasing Mavericks is geïnspireerd door bands als The Pixies, Dinosaur Jr, en Sonic Youth. Kolbak combineer de muziek van R.E.M. en Editors met XTC en Elvis Costello dan krijg je Kolbak. De band Charlie combineert pop, rock, funk en blues. Alle drie de bands zijn gratis te bewonderen in het muziekcafé.
Donderdag 5 maart in Manifesto te Hoorn van 20.00 - 23.00 uur. Entree: gratis

Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)

Fortress Fortress