Zang en Cameretten in Theaterkerk Wadway

27-02-2020

HOORNGIDS | Op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart staat Theaterkerk Wadway bol van de activiteiten. Op vrijdag zingt Elke Vierveijzer haar nieuwste theaterconcert Lucht in Wadway. Zaterdag 7 maart staat geheel in het teken van aanstormend cabarettalent als de finalistentournee van Camaretten het podium inneemt. 

Elke Vierveijzer
Elke Vierveijzer zingt een veelzijdig theaterconcert over aanpassing en ontsnapping. Over eindeloos doorgaan en stilvallen. Over het dichtgegespte harnas dat ons houvast geeft. U kunt haar kennen van haar ode aan Maarten van Roozendaal. Van haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten. Of misschien kent u haar wel helemaal niet. Dat wordt dan eens tijd. Zie ook www.elkevierveijzer.nl (http://www.elkevierveijzer.nl)

Cameretten 
De finalisten van Cameretten trekken weer langs theaters, poppodia en bibliotheekzalen om hun prijswinnende show te laten zien. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je op een toverbal sabbelt. Dit alles en meer uiteraard in cabarettempel Wadway. Zie ook www.cameretten.nl (http://www.cameretten.nl)
Alle info en kaarten zie www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl)

Elke Vierveijzer - Lucht (c) Saskia Kerkhoff Elke Vierveijzer - Lucht (c) Saskia Kerkhoff