EXPOOST gaat door in 2020...

De eerste expositie van dit jaar is een expositie van werk van de eigen suppoosten

HOORNGIDS | Pop-up museum EXPOOST gaat ook dit jaar weer een aantal fraaie exposities verzorgen op de vertrouwde locatie: Roode Steen 15, naast het Westfries Museum. Met welwillende medewerking van de gemeente Hoorn kan het pand het komende jaar weer gebruikt worden om mooie, verrassende en interessante exposities te tonen. Zo zal er in het kader van 75 jaar Vrijheid een speciale expositie komen, komt de Zilveren Camera weer naar Hoorn en zullen ook de werken van de Inktspotprijs (de jaarlijkse prijs voor de beste politieke tekening van het jaar) hun plek vinden bij Expoost. 

We are EXPOOST
Suppoosten die zelf exposeren? Dat kan alleen maar in Pop-up museum Expoost. En natuurlijk ook alleen maar omdat hun werk zeer de moeite waard is. Veel suppoosten van Expoost zijn namelijk zelf beeldend kunstenaar. Professioneel of amateur, maar het resultaat is altijd werk dat gezien mag worden. En dat kan nu dus tijdens de eerste expo van de derde jaargang van Pop-up museum Expoost. 
Van 13 maart t/m 5 april kunt u onder de titel WE ARE EXPOOST het werk bewonderen van 11 suppoosten van Expoost: Henk Drost, Helma van Kleinwee, Bert Loggen, Astrid Rood, Guido Léon Schoutsen, Margo Schoutsen, Dime Spijkerman, Sylvia Thor, Els Vlaar, Edith Waardijk en Wim Zwijsen. En het is zeer divers werk. Niet alleen in de gebruikte technieken die variëren van fotografie tot aquarel en van acrylverf tot houtskooltekening, maar ook in de onderwerpkeuze. Er zijn stillevens en vergezichten en groepsportretten worden afgewisseld met schilderijen van koeien en foto’s van bloemen.

De expositie is van 13 maart t/m 5 april.
Op vrijdag 13 maart om 16.00 uur wordt de expositie feestelijk geopend door Joke van der Meij en Jeroen van de Brug.

Expoost is geopend op woensdag t/m zondag van 13:00-17:00. Entree is gratis. 
Roode Steen 15, Hoorn. www.expoost.nl  (http://www.expoost.nl )

Margo Schoutsen Margo Schoutsen
Astrid Rood Astrid Rood