Pannenkoekenbakfestijn voor alle kinderen uit Hoorn

04-03-2020

HOORNGIDS | Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud en woon je in Hoorn? Dan ben je op 14 maart van harte welkom op het ‘Pannenkoekenbakfestijn’ in Het Lichtbaken te Hoorn.
Het belooft een gezellige ochtend te worden. Er wordt begonnen met leuke spellen, daarna volgt een verhaal uit de Bijbel en dan wordt het de hoogste tijd om te gaan bakken. Je mag zelf pannenkoeken bakken. Kinderclub Voltreffer van Het Lichtbaken zorgt voor alles wat je daarbij nodig hebt. En natuurlijk mag je zelf ook een hapje mee-eten. Nog een extraatje: als je een vriendje of vriendinnetje meeneemt, krijg je een verrassing. 

Kinderclub Voltreffer
Kinderclub Voltreffer is een kinderclub voor alle kinderen in Hoorn. Gezelligheid, respect en vriendelijkheid is er heel belangrijk. Elke 2e en 4e zaterdag van de maand is er club in Het Lichtbaken. Dan worden spellen gedaan of een leuke knutsel gemaakt, wordt met elkaar gezongen en geluisterd naar een bijbelverhaal. Je bent altijd welkom om een keer te komen kijken. Meer informatie? Bezoek de website www.kinderclubvoltreffer.nl (http://www.kinderclubvoltreffer.nl) 

Het Pannenkoekenbakfestijn vindt plaats op zaterdag 14 maart van 10.30 - 12.15 uur (na 12.15 uur mogen ouders ook een vorkje mee prikken) bij Het Lichtbaken aan de Maelsonstraat 6 in Hoorn. De toegang is gratis.

Pannenkoeken bakken Pannenkoeken bakken

Reacties
Reactie: (Out)
4-3-2020, 16:26
Kinderen een geloof inzuigen door middel van leuke spelletjes en indoctrinatie. Walgelijk.