Nieuwste wintercollectie Hoornse trots Sepehr Maghsoudi

Fashion nieuws uit eigen stad

HOORNGIDS | ”Het was winter in Perzië. Er lag wel een halve meter sneeuw buiten. Er klonk een ratelend geluid in de opslag. Deze werd veroorzaakt door een grote enge rat, die werd weggejaagd door mijn vader”, vertelt modeontwerper Sepehr Maghsoudi.

In het jaar van de rat, presenteert hij zijn nieuwste wintercollectie: IllusionNoir. Een aantal draagbare stukken uit de collectie zijn in beperkte oplage in het Maghsoudi atelier geproduceerd en te reserveren via: info@sepehrmaghsoudi.com.

Inspiratie
Naast deze jeugdherinnering, liet de designer zich inspireren door de actualiteit. De rattenplaag die Nederland wacht, het rattengedrag van menig hoogwaardigheidsbekleder én dierenleed vangt modeontwerper Maghsoudi naadloos in zijn nieuwste couture collectie: IllusionNoir. 

Shine
Ook dit jaar was het weer smullen bij de show van de sympathieke designer. Zijn inmiddels 21ste collectie IllusionNoir biedt alle ingrediënten om te stralen tijdens de wintermaanden. En zoals we van Maghsoudi gewend zijn heeft de collectie een staartje..........

Behoudend en sexy
De glitterende jumpsuits, zwierige rokken, tops voor de feestdagen en unieke mantels om de winter warm en elegant door te komen zijn in een modern jaren zeventig jasje gestoken. Fris rood en discokleurig glitter voeren de boventonen. Ook wordt verrassend gespeeld met tegenstellingen tussen behoudend en sexy. 

Hoofddoek
De show opende met een op de jaren 70 gebaseerd hoofddeksel. Wanneer het model zich omdraaide waren de contouren van haar billen goed geaccentueerd door het lijnenspel van diezelfde hoofdbedekking. 

Klapstuk dode ratten
De serie designs (tops, pantalon en jurk) met zelfontworpen print die op het eerste gezicht de illusie wekken van een pittoresk bloemenspel, bleek bij nadere beschouwing opgebouwd te zijn uit door autobanden verpletterde dode ratten: IllusionNoir.

Bekijk alle designs: https://sepehrmaghsoudi.com/illusionnoir/ (https://sepehrmaghsoudi.com/illusionnoir/) en https://youtu.be/XiIQ57ZQ8So (https://youtu.be/XiIQ57ZQ8So)

Sepehr Maghsoudi creatie 1 Sepehr Maghsoudi creatie 1