Wijkcentrum Grote Waal zoekt vrijwilliger

Ouder en Kind Ochtend kan iemand gebruiken

HOORNGIDS | Het Wijkcentrum Grote Waal is op zoek naar een vrijwilliger voor de gezellige ontmoetingsochtend op donderdag van 10.30 tot 12.00 uur voor ouders/verzorgers en kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen spelen samen en ouders praten bijvoorbeeld over het opvoeden.

Als vrijwilliger ontvang je de ouders/verzorgers en de kinderen, geef je informatie aan nieuwe deelnemers, ga je in gesprek, regel je koffie, thee en limonade en je bent aanspreekpunt. Als dit je aanspreekt neem dan contact op met Antoinette Roovers (a.roovers@netwerkhoorn.nl (mailto:a.roovers@netwerkhoorn.nl)) voor een afspraak in Wijkcentrum Grote Waal, Grote Beer 3 in Hoorn. Tel. 0229-280940.

Repair Café 
In wijkcentrum Grote Waal is om de week op dinsdag van 13.30 tot 15.30 uur het repaircafé. Wie wat te repareren heeft en niet weet hoe dat te doen kan langsgaan bij het Repaircafé, waar u samen met het enthousiaste team aan de slag kunt gaan. Repareren is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Ook voor een gezellig praatje maken ze tijd. Op dinsdag om de week, dinsdag 17 en 31 maart, 14 april, 12 en 26 mei, 9 en 23 juni 2020. Binnenlopen is gratis, voor vervangen van belangrijke onderdelen wordt u doorverwezen. 

Contactpersoon Antoinette Roovers, Wijkcentrum Grote Waal, Grote Beer 3 in Hoorn. Tel. 0229-280940. a.roovers@netwerkhoorn.nl (mailto:a.roovers@netwerkhoorn.nl)

Wijkcentrum Grote Waal Wijkcentrum Grote Waal