Westfriese struuntocht een jaar uitgesteld

Nieuwe datum 20 maart 2021

HOORNGIDS | Tot onze grote spijt hebben wij moeten besluiten om de Westfriese Struuntocht van 21 maart aanstaande uit te stellen. We vinden het jammer; we begrijpen de noodzaak van de maatregelen. We volgen hierbij de landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te perken.

Nieuwe datum

De nieuwe datum is 20 maart 2021.

Alle evenementen waar meer dan honderd personen verwacht worden, worden in heel Nederland afgelast vanwege het nieuwe coronavirus. Dat heeft het kabinet donderdag besloten.  De beperkingen gelden in ieder geval heel maart, dus precies in de periode dat de Westfriese Struuntocht zou plaatsvinden.

Met de beperkende maatregelen wil het kabinet een verspreiding van het coronavirus tegengaan.

Hartelijk dank

We willen alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren, artiesten, locaties en participanten die al volop bezig waren met de voorbereidingen hiervoor heel hartelijk danken. We hopen dat iedereen de volgende keer weer wil meedoen.

Uitstel is geen afstel

Maar uitstel betekent geen afstel. We betreuren dat we dit evenement moeten verplaatsen. Omdat maart een perfecte tijd is om een avondwandeling te maken, verplaatsen we de Westfriese Struuntocht naar 20 maart 2021. Heeft u al een ticket? Dan blijft deze geldig!

Westfriese Struuntocht Westfriese Struuntocht