Webcam Hoorn: kijkplezier voor thuisblijvers

Live de haven van Hoorn en het Markermeer aanschouwen

HOORNGIDS | Zolang we in de greep zijn van het coronavirus zullen velen noodgedwongen thuis moeten blijven. Dat zal betekenen dat er zo nu en dan wat momentjes zullen zijn die in de buurt komen van enige verveling. De echte liefhebber van Hoorn en met name degenen die de havens tot hun favoriete plek rekenen kunnen 24 uur per dag via de webcam van vaarschool Albatros meekijken hoe stil of onrustig het is op het IJsselmeer en hoe druk het is in de buitenhaven of de Grashaven.

Vanaf de verschillende cameraposities is te zien: Hoornse Hop, Schardam (zichtbaar vanaf 5 km zicht), Volendam en Marken met de ingang van de Gouwzee (allen zichtbaar bij goed zicht), Vuurtoren van Marken, zicht over het Markermeer, de haveningang van Hoorn en de Grashaven, Visserseiland en Oostereiland. 
Met behulp van de webcam kun je live het weer en de situatie op het Markermeer aanschouwen: https://www.vaarschoolalbatros.nl/webcam-hoorn-ijsselmeer-markermeer/ (https://www.vaarschoolalbatros.nl/webcam-hoorn-ijsselmeer-markermeer/ )

Hoornse Hop via webcam Hoornse Hop via webcam