Deen-caissières achter plastic

20-03-2020

HOORNGIDS | Ter bescherming van de klanten en de medewerkers heeft Deen Supermarkten in alle vestigingen maatregelen getroffen ter voorkoming van besmetting en direct contact. De caissières zitten achter een beschermende plastic folie en op de grond staat aangegeven welke afstand er gehouden dient te worden. De caissières bij de zelfscan dragen een mondkapje. 

Op de eigen website meldt Deen: ”Wij hopen dat deze crisis snel zal eindigen en we doen er alles aan om iedereen elke dag te voorzien van de noodzakelijke boodschappen. Het coronavirus leidt tot veel vragen, ook bij ons. Zowel in de winkels als bij de klantenservice is het extra druk . Natuurlijk proberen wij al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.”

Ouderenuur
“Ouderen en mensen die slecht ter been zijn wordt geadviseerd op rustiger momenten te komen: tussen 15.00 en 17. uur en na 18.00 uur. Er is dus vooralsnog geen sprake van een zogeheten ’ouderenuur’, zoals dat inmiddels is ingevoerd in enkele andere landen. Wij willen iedereen, met pijn in ons hart, vragen om bezoek aan onze winkel niet meer te zien als een (gezins)uitje om gezellig boodschappen te doen. Wij willen iedereen vragen om zoveel mogelijk individueel boodschappen te doen. Laat gezinsleden thuis als dat kan. Tevens, voor ieders eigen gezondheid, houd afstand van anderen.”

Deen caissière achter plastic Deen caissière achter plastic