Wethouder Hansen bouwt aan appartementencomplex

ingevoerd op 27-2-2006

Maandag verrichtte de Hoornse wethouder Hansen de eerste handeling voor de bouw van 35 seniorenappartementen aan de Florastraat in Blokker. Met behulp van een graafmachine voerde hij grondwerkzaamheden uit aan de bouwput van het project.
Op de locatie stonden 17 bejaardenwoningen, die technisch waren verouderd en niet meer voldeden aan de eisen die tegenwoordig worden gesteld aan seniorenhuisvesting.
Het nieuwe door IntermarisHoeksteen ontwikkelde project is onderverdeeld in 18 koopappartementen en 17 huurappartementen.


De toekomstige bewoners van het complex kunnen - indien zij dit wensen - gebruik maken van de servicediensten van het naastgelegen Woonzorgcentrum St. Jozefpark. Onder deze diensten vallen bijvoorbeeld de maaltijdverstrekking, de boodschappenservice en zorgdiensten zoals alarmopvolging en thuiszorg.
Het appartementengebouw is een ontwerp van Rien van Geluk van Zeeman Architecten.
De koopappartementen zijn in de verkoop bij Boekweit Makelaars in Hoorn. Vanaf april worden de huurwoningen door IntermarisHoeksteen gepubliceerd en verhuurd.
De oplevering vindt naar verwachting plaats in het voorjaar van 2007.

Reacties
Reactie: (karel)
3-3-2006, 13:14
... en leg uit waarom jouw reactie niet puberaal enz. is.......

Reactie: (karel)
3-3-2006, 13:12
leg dan wel even waar je die laatste slogan vaak hoort, en verklaar hem nader Piet.

Reactie: (Piet)
2-3-2006, 09:09
Ja, ik had dus gelijk. Die slogan is onbekend. Wel veel gehoord: " wij zijn links en naaien jullie slinks ". Heel bekend!!

Reactie: (iemand)
28-2-2006, 12:42
Ja Piet jouw opmerking is nog veel triester die draagt helemaal niks bij, Die Hanssen van de VVD staat daar een beetje mooi te doen en weet zelf helemaal niet wat de handen uit de mouwen steken is, aan zijn figuur te zien heeft hij amper beweging, het is een goede zaak dat er seniorenappartementen komen alleen de veel duurdere huur is triest, echt VVD. Ze bouwen daar 2x zoveel woningen en hadden natuurlijk door de winst van de 18 extra koopapp, de huren laag kunnen houden, maar daar is de VVD niet voor die willen alles onbetaalbaar maken, tbv mensen(graaiers) die toch alles al hebben en alleen maar meer willen ten koste van het gepeupel. je kent de VVD slogan wel : Als liberaal naai ik jullie allemaal, we pakken de mensen met de minste weerstand !!!!

Reactie: (Piet)
28-2-2006, 08:57
Wat een lullige, kinderachtige, azijnzeikerige en puberale reactie op dit artikel.

Reactie: (Daniël)
27-2-2006, 20:12
Ohw,sorry...verkeerd gelezen,ik dacht dat even dat de wethouder zelf aan het werk ging maar hij mocht alleen het startschot geven voor de werkzaamheden..Zou wel een goeie therapie zijn voor meer leden van onze stadsbestuurders,door zelf de handen uit de mouwen te steken voor het geld dat zij iedere maand op hun bankrekening kunnen tegemoet zien..