EXPOOST online

01-04-2020

HOORNGIDS | Door de crisis is natuurlijk het hele expositieschema van Pop-up museum EXPOOST stopgezet. Helaas moesten meteen na het openingsweekend van de huidige expo de deuren gesloten worden voor het publiek en verdween deze expo achter slot en grendel.

En het was zo’n mooie en bijzondere tentoonstelling: ’We are expoost’: suppoosten die zelf exposeren. Omdat hun werk zeer de moeite waard is. Veel suppoosten van Expoost zijn namelijk zelf beeldend kunstenaar. Professioneel of amateur, maar het resultaat is altijd werk dat gezien mag worden.

Etalage
Gelukkig is er iets op gevonden: in de etalages van Expoost wordt de komende weken het werk getoond dat nu niet meer op zaal bezichtigd kan worden. Wekelijks is er een wisseling van kunstenaars. Dus moet u toch naar buiten voor de noodzakelijke boodschappen, geniet dan ook even van het werk van de suppoosten. 
Daarnaast is er een mooie overzichtsvideo gemaakt van de expositie in de fraaie Expoostzalen. Via de link op de website www.expoost.nl (http://www.expoost.nl) kunt u dus ook vanuit uw woonkamer het werk van de exposanten bewonderen.

Expoost online Expoost online