Online warenhuis Hoorn is geopend

Opening verricht door wethouder economische zaken Arthur Helling

HOORNGIDS | Hoorns wethouder van economische zaken Arthur Helling, heeft om exact 11.00 uur zaterdagochtend de website www.warenhuishoorn.nl (http://www.warenhuishoorn.nl) geopend. Hij deed dit online vanuit zijn huis. Via Facebook was de opening live te volgen.

Breed initiatief

Het online warenhuis is een initiatief van de gemeente Hoorn, Ondernemers Stad Hoorn, HOC, HOF en Voor een mooie stad. Zij hebben de handen ineen geslagen en hebben samen met ZZP’ers uit de stad een groot online warenhuis gebouwd. Uitgangspunt is dat dit platform van de stad is en blijft door met elkaar af te spreken dat er nooit een commercieel verdienmodel geïntroduceerd zal worden. Doordat de krachten gebundeld worden kunnen ondernemers gratis aansluiten.

Snel en makkelijk aansluiten

Ondernemers die ervaring hebben met online verkoop of hiermee willen starten, kunnen hun top 10 producten toevoegen aan hun etalage. Vanuit de organisatie wordt hulp aangeboden bij het aanmelden en/of invoeren van producten. Voor ondernemers die niet zelf kunnen bezorgen wordt ook een gedeelde bezorgdienst opgezet. Er zijn al diverse fietskoeriers en ook taxibedrijven die hier zelfs een vrijwillige bijdrage aan willen leveren.

Klaar voor de toekomst
Het aanbod zal in de toekomst verder groeien tot een volwaardig online warenhuis met al het moois dat Hoorn te bieden heeft. Winkeliers versterken hun positie door fysiek winkelen te combineren met een online (gevulde) etalage.

Operning Warenhuis Hoorn Operning Warenhuis Hoorn
Warenhuis Hoorn Warenhuis Hoorn