Uw foto op de cover van de brochure van Het Park

20-04-2020

HOORNGIDS | Voor de cover van de nieuwe seizoensbrochure is schouwburg Het Park op zoek naar foto’s van liefhebbers van het theater. De foto’s van bezoekers, artiesten, partners en medewerkers, vormen tezamen de omslag van het nieuwe theaterprogramma. Het Park laat hiermee op creatieve wijze zien dat theater verbindt.

Wilt u, in navolging van Karin Bloemen, Lenette van Dongen, Dolf Jansen en vele anderen bekende artiesten ook eens op de seizoensbrochure van Het Park staan? Dit is uw kans. Directeur Roel Vente: “Door de coronacrisis zijn we ons opnieuw extra bewust hoe alle verschillende schakels tezamen de schouwburg vormen: Onze bezoekers, waar we in deze tijd ontzettend veel van vragen en die we tegelijkertijd zo ontzettend hard nodig hebben. Artiesten die er heden ten dage via online media alles aan doen om deze bezoekers lichtpuntjes te bezorgen. Partners waarmee we de handen ineenslaan om elkaar door deze crisis te helpen en natuurlijk alle medewerkers die er hard aan werken om zowel het huidige seizoen zo goed mogelijk te laten eindigen als wel al enthousiast en vol goede moed aan een nieuw seizoen werken. Allemaal zijn ze voor ons belangrijk voor het voortbestaan en bestaansrecht van de schouwburg. Als dank en eerbetoon willen wij al deze inwoners uit Westfriesland op de cover van onze brochure een gezicht geven en met elkaar verbinden. Samen zijn wij Het Park.” Alle ingezonden foto’s vormen uiteindelijk een nieuw beeld in een fotomozaïek en dient als cover voor de nieuwe seizoensbrochure.

Stuur uw foto in
U kunt een foto waar u, alleen of samen met een ander, op staat insturen. Dit mag een portret zijn, maar kan ook een (vakantie)foto zijn waar u van top tot teen op staat. Houdt u er rekening mee dat de foto’s verkleind worden. Belangrijk is dat de foto van voldoende kwaliteit is: ziet de foto er op uw computerscherm niet scherp uit? Dan kunt u beter een andere foto kiezen. U kunt uw foto tot uiterlijk 8 mei 2020 insturen door een mail te sturen naar: pr@hetpark.nl (mailto:pr@hetpark.nl)

Verplaatsingen huidig seizoen
Achter de schermen wordt nog altijd hard gewerkt om de voorstellingen van het huidige seizoen te verplaatsen en per e-mail iedereen die vragen heeft, te beantwoorden. Zodra er meer informatie bekend is worden bezoekers per e-mail op de hoogte gebracht. De meest actuele stand van zaken is te vinden op www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl)

Foto op de cover Het Park Foto op de cover Het Park