Huttendorp bedenkt activiteiten voor de zomer

24-04-2020

HOORNGIDS | Dat Huttendorp dit jaar niet doorgaat is geen verrassing in deze tijd, maar toch een grote teleurstelling voor alles en iedereen die betrokken is  bij Huttendorp Hoorn. Het kabinet heeft afgelopen dinsdag aangegeven dat grote evenementen tot 1 september 2020 niet mogen plaatsvinden. Dat betekent dat Huttendorp Hoorn 2020 niet door kan gaan in de huidige vorm.

De inschrijving voor Huttendorp Hoorn is dan ook gesloten. Onlangs heeft Huttendorp Hoorn daar een persconferentie aan gewijd. Deze persconferentie is te vinden op de social mediakanalen van Stichting Netwerk en Huttendorp Hoorn-kinderwerk.

Goed nieuws
Er is ook goed nieuws. Het kinderwerkteam van Stichting Netwerk zal de komende weken gaan nadenken over een alternatief om de Hoornse basisschoolkinderen toch een leuke activiteit te kunnen bieden deze zomer. Wil je op de hoogte blijven? Volg Stichting Netwerk en Huttendorp Hoorn dan op Facebook en Instagram of kijk op de website: www.netwerkhoorn.nl (http://www.netwerkhoorn.nl) of www.huttendorphoorn.nl (http://www.huttendorphoorn.nl)

Huttendorp Huttendorp