Pokerkampioenschap Zwaag dit jaar online

14-05-2020

HOORNGIDS | Het Pokerkampioenschap van Zwaag gaat dit jaar online. Elk jaar vinden er op 150 plaatsen door Nederland voorrondes van het Open Nederlands Kampioenschap Poker plaats. Het Pokerkampioenschap van Zwaag zou in MFA de Kreek plaatsvinden. Door het coronavirus kan dat niet fysiek doorgaan.

Het online toernooi vindt plaats op donderdag 28 mei en begint om 19:30 uur. Deelnemen kost €7,50 waarvan één euro wordt gedoneerd aan De Kreek. De horeca heeft het in deze tijd namelijk behoorlijk zwaar en kan een extra steuntje in de rug goed gebruiken.

Kwalificeer je voor de finales! 

Doe mee aan het Pokerkampioenschap van Zwaag en kwalificeer je voor de landelijke finales van het ONK Poker! Je maakt dan kans om de Pokerkampioen van Nederland te worden en misschien sleep jij wel net zoals Ruurd Nauta, Jakob Kerkhoff en Martin van Meel een sponsorcontract binnen!

Hoe werkt het Online Pokerkampioenschap? 

1. Je schrijft je online in voor €7,50 voor het Pokerkampioenschap.

2. Je download de app Pokerrrr 2 (https://www.pokerrrrapp.com/) en maakt een account aan met je eigen voor- en achternaam. Lees hier de uitleg (https://www.onkpoker.nl/pokerrrr-2-handleiding).

3. Meld je aan voor de pokerclub ”ONK Poker” Lees hier de uitleg (https://www.onkpoker.nl/pokerrrr-2-handleiding).

4. Twee uur voor de start van het toernooi ontvang jij een mailtje van de organisatie met een TOERNOOI ID. Je kunt je vervolgens aanmelden en vanaf je eigen telefoon of tablet meedoen aan het toernooi.

Het Pokerkampioenschap is voor iedereen van 18 jaar en ouder, die het leuk vindt om te pokeren. De winnaar is één jaar lang de Pokerkampioen van Zwaag. Kun je niet op tijd zijn? De late registratie in de app duurt één uur. Je kunt dus nog tot een uur na de start van het toernooi inschrijven. Let op: Zorg wel dat je van te voren online een ticket koopt! 

Is het Online Pokerkampioenschap van Zwaag toegestaan? 

Pokeren voor geldprijzen is in Nederland zowel live als online verboden. Poker spelen voor de eer wordt door de kansspel autoriteit niet beschouwd als een kansspel en is dus wel legaal! Om deze reden kun je bij het ONK Poker geen prijzengeld winnen, maar speel je voor de eer en het spelplezier. Om dezelfde reden is het ook legaal om het Pokerkampioenschap online te organiseren.

Open Nederlands Kampioenschap Poker

Het Pokerkampioenschap van Zwaag is onderdeel van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Wanneer het je lukt om de pokerkampioen van een plaats te worden, mag jij meedoen aan de landelijke finale om daar te proberen Nederlands Kampioen te worden. Ben je een beginnend pokerspeler? Maak je dan vooral niet te druk. Het pokerkampioenschap is vooral een gezellig pokertoernooi waar iedereen aan mee kan doen.  

Word gescout en kom in Team ONK Poker 

Een leuke bijkomstigheid van het Open Nederlands Kampioenschap Poker is dat je kans maakt om gescout te worden voor Team ONK Poker. Team ONK Poker is een professioneel pokerteam dat grote toernooien door Europa speelt. Ruurd Nauta is één van de spelers die lid werd van het pokerteam. Als gesponsorde speler won hij al meer dan €40.000,- in grote toernooien.

Pokerkampioenschap online Pokerkampioenschap online