Single Eenzaam Bestaan van Momentum uit Hoorn te beluisteren op Spotify

18-05-2020

HOORNGIDS | Momentum, een Nederlandstalige alternatieve rockband uit Hoorn e.o., met invloeden uit o.a. Metal en (neo)Prog, heeft in december 2019 een eerste EP uitgebracht als voorloper op het debuutalbum, dat gepland stond voor komende augustus. Echter, door het corona-gebeuren loopt het album vertraging op. 

Gelukkig had de band al enige opnames gereed en viel er nog wel het een en ander te mixen en masteren. Hierbij zat ook het nummer Eenzaam Bestaan, waar de groepsleden zeer tevreden over zijn. 

Single
Marc Schouten van Momentum: ”We waren zo blij met het eindresultaat dat we besloten deze tussentijds als single de wereld in te slingeren. We hopen hiermee een wat groter bereik te realiseren, al beseffen we dat het waarschijnlijk iets te niche is voor een heel groot publiek. Tegelijkertijd zijn we er van overtuigd dat er voldoende liefhebbers voor deze muziek rondlopen. Maar dan moeten we die liefhebbers wel kunnen bereiken.” De release van de single is via Spotify (met bio) te beluisteren: Eenzaam Bestaan (https://open.spotify.com/track/1El5foy9VOQLgc5YO7iiwh?si=mrVtxLNiR-eB6CTVfMqf_w)

Momentum 2 Momentum 2
Momentum 1 Momentum 1