De Museumstoomtram gaat weer rijden 

21-05-2020

HOORNGIDS | Voor wie zin heeft om er weer op uit te gaan heeft de Museumstoomtram een speciaal programma ontwikkeld zodat je de leukste en Spannendste Tijdreis veilig kunt maken. Vanaf 6 juni kun je iedere zaterdag en zondag reizen met de stoomtram, vanaf 1 juli kan dat dagelijks behalve maandag.

Op avontuur
De dagtocht begint met een avontuur langs de stoere stoomlocomotieven op het museumterrein in Hoorn. Daarna reis je met de stoomtram langs de mooiste stations naar Medemblik. Nieuw is de speurtocht over wat je allemaal ziet tijdens de tijdreis. Na een bezoek aan de sfeervolle stad aan het IJsselmeer brengt de stoomtram je weer terug naar Hoorn.

Comfortabel genieten
Het museumterrein, de stoomtrams en de stations zijn zo ingericht, dat iedereen comfortabel kan reizen en genieten binnen de veilige afstandsregels, die passen binnen de Coronamaatregelen. De medewerkers zullen je waar mogelijk begeleiden tijdens je dagje uit. Zo wordt ervoor gezorgd dat iedereen de Spannendste Tijdreis kan maken.
Ga op reis met broer, zus, pappa en mamma. Online reserveren is noodzakelijk: www.stoomtram.nl (http://www.stoomtram.nl)

Foto: Benno Ellerbroek

De stoomtrein gaat weer rijden - Foto Benno Ellerbroek De stoomtrein gaat weer rijden - Foto Benno Ellerbroek