Crowdfund actie 'Het Pakhuis gaat door!'

Voorstelling reserveren voor 'live' of 'online'

HOORNGIDS | Theater Het Pakhuis mag na maanden noodgedwongen dicht te zijn geweest vanwege de corona virusuitbraak, met ingang van 1 juni beperkt open. Door de 1,5 meter afstandsmaatregel moet de zaal, foyer en kantoor helemaal anders worden ingericht om deze veilig te maken en toch gezellig te houden.

In de zaal mogen maximaal 15 mensen tegelijk zijn. Dat betekent natuurlijk veel minder inkomsten voor Het Pakhuis, maar ook veel minder publiek voor de artiesten. Daarom heeft Theater Het Pakhuis een online theater opgezet. Als je een voorstelling wilt zien, kun je bij het online reserveren kiezen uit live aanwezig zijn in de zaal of thuis online meekijken via een live stream.

Voor dit alles is natuurlijk geld nodig. Dat heeft Het Pakhuis niet. Om tóch door te kunnen, is het theater met een crowfund-actie gestart. Dat wil zeggen dat mensen worden opgeroepen om een donatie te doen, zodat Het Pakhuis een podium kan blijven bieden aan talent en publiek. Klik op deze link voor doneren en informatie over de actie: https://www.voordekunst.nl/projecten/10565-theater-het-pakhuis-gaat-door (https://www.voordekunst.nl/projecten/10565-theater-het-pakhuis-gaat-door).

Theater Het Pakhuis Theater Het Pakhuis