Schrijvers op je Scherm cadeau van Stumpel en de Bibliotheek Hoorn

15 Literaire voorleesvideo’s van bekende auteurs

HOORNGIDS | Van 1 t/m 19 juni kunnen liefhebbers van literatuur genieten van online schrijversoptredens. 15 bekende auteurs - waaronder Auke Hulst, Rosita Steenbeek, Abdelkader Benali, Eva Vriend en Maarten Spanjer - lezen voor uit eigen werk. Deze video’s worden dagelijks gepresenteerd op de websites van de Bibliotheek Hoorn en Boekhandel Stumpel.

Nu het door de coronamaatregelen niet mogelijk is om bij elkaar te komen, moeten veel boekenliefhebbers op een houtje bijten. De veelbezochte schrijversoptredens in boekhandel en bibliotheek kunnen immers niet georganiseerd worden. Gelukkig is daar nu het initiatief Schrijver op je Scherm, waarbij elke dag weer een nieuwe video van een auteur wordt vertoond. Zo kunnen deze schrijvers de lezers blijven inspireren, verrassen of kennis laten maken met hun nieuwste boek.

Cultuur
De Bibliotheek Hoorn en Boekhandel Stumpel vinden het belangrijk om cultuur dicht bij de mensen te brengen. Juist in deze tijd van sociale isolatie is dat extra belangrijk. Daarom wordt er verheugd gereageerd op het initiatief van De Schrijverscentrale. Op deze manier kan toch nog iets extra’s worden gedaan voor de klanten en bezoekers. Bekijk de filmpjes elke dag op: bibliotheekhoorn.nl/schrijveropjescherm of stumpel.nl/schrijveropjescherm (http://bibliotheekhoorn.nl/schrijveropjescherm of stumpel.nl/schrijveropjescherm)

Schrijver op je scherm Schrijver op je scherm