Digitale bijeenkomst Alzheimer Café Westfriesland

30-05-2020

HOORNGIDS | Vanwege het coronavirus zijn de bijeenkomsten van de Westfriese Alzheimer Cafés geannuleerd. Ook andere activiteiten en contacten zijn weggevallen. Daarom is vanuit Café Hoorn het initiatief genomen om een online Alzheimer Café te organiseren in de vorm van een video-opname.

Deze bijeenkomst staat in het teken van een boekbespreking ‘Rudy hoort er ook nog bij’. Tijdens deze lezing zal cabaretière, muzikaal begeleider, Manon Kroezen het vooral hebben over wat er zich afspeelt in de belevingswereld van iemand die lijdt aan dementie en hoe we daar met elkaar mee omgaan. Zij doet dit middels het vertellen van eigen ervaringen vanuit haar werk op een muzikale, humoristische, liefdevolle en ook confronterende manier.
De gespreksleider van deze bijeenkomst is Irene van de Kamer. Kijk voor meer informatie op https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland (https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland)

Alzheimer Café Westfriesland is een onderdeel van Alzheimer Nederland en wordt georganiseerd in samenwerking met organisaties als Wilgaerden, Omring, Jonkerszorg, Geriant West-Friesland en Martha Flora Hoorn.

Alzheimercafe Westfriesland Alzheimercafe Westfriesland