Een complete opera bij HoornRadio

Kies zelf uw opera

HOORNGIDS | Elke woensdagavond na het nieuws van 19 uur klinken operaklanken uit de op HoornRadio afgestemde luidsprekers. Dan begint OpeRAdio, het operaprogramma van Peter Ursem. Een uur lang genieten voor operaliefhebbers! 

Op woensdagavond 24 juni is de laatste uitzending van opeRAdio van radioseizoen 2019-2020. Na de zomerstop zal het programma weer gewoon doorgaan. Om de uitzending voor de zomerstop extra glans te geven, wordt in dit programma een complete opera ten gehore gebracht. Dat houdt in dat de normale uitzendtijd van 19.00 u tot 20.00 u zal worden verlengd totdat de opera is afgelopen.

Presentator Peter Ursem beschikt over een respectabel aantal operacd’s waaruit hij kan kiezen. Voor de keuze van de opera wil hij graag de mening peilen van de luisteraars. Uit de titels die door luisteraars worden voorgesteld zal een keuze worden gemaakt. Wie de voorkeur wil laten weten voor een bepaalde opera kan dat laten weten door een berichtje te sturen naar hoornradio@gmail.com (mailto:hoornradio@gmail.com). De uiteindelijke keuze zal een week voor de uitzending worden bekend gemaakt.

Kies uw opera Kies uw opera