Nick Stricker uit Hoorn kanshebber in imitatierace

Genomineerden 'Ekdom in de Morgen Imitatoernooi' van Radio 10

HOORNGIDS | Ze zijn bekend; de genomineerden van het ‘Ekdom in de Morgen Imitatoernooi’. Daaronder Nick Stricker uit Hoorn wiens imitatie van Jan Smit van een dermate hoog niveau is dat hij tot de genomineerden behoort. 

Negen luisteraars die zo goed een bekende Nederlander na kunnen doen dat je het verschil niet hoort. Twee weken lang konden luisteraars zichzelf of iemand anders opgeven. De aanmeldingen stroomden binnen, maar alleen deze negen kandidaten hebben een plekje veroverd in het toernooi. Zij maken kans op de ‘Gouden Papegaai’ en de titel ‘beste imitator van Nederland’. 

Dit is de shortlist:
Koningin Maxima – Hance Marchal uit Amsterdam
Britt Dekker – Demi van Dijk uit Hilversum
Jan Smit – Nick Stricker uit Hoorn
Valerio Zeno – Thieme Kommeren uit Weesp
André van Duin  – Bart Juwett uit Zwanenburg
Martien Meiland  – Vincent de Vries uit Amsterdam-Noord
Marc-Marie Huijbregts – Kevin van den Berg uit Baarn
Bob de Rooij – Matthijs van Wageningen uit Bodegraven
Peter R. de Vries – Dennis van Dijkhuizen uit Enschede
 
Stemmen
Vanaf vandaag tot en met maandag 15 juni 08.00 uur kunnen luisteraars hun stem uitbrengen op hun favoriet via de website van Radio 10. Maandagochtend 15 juni wordt tijdens de uitzending van ‘Ekdom in de Morgen’ bekendgemaakt wie de winnaar is van de ‘Gouden Papegaai’ en wie zich de ‘beste imitator van Nederland’ mag noemen.
Luisteraars konden zichzelf of iemand anders van dinsdag 2 juni tot en met 11 juni 10.00 uur opgeven via de website van Radio 10. Zie https://www.radio10.nl/ekdomindemorgen/gerard-organiseert-het-imitatoernooi-de-beste-imitator-van-het-land (https://www.radio10.nl/ekdomindemorgen/gerard-organiseert-het-imitatoernooi-de-beste-imitator-van-het-land)

Nick Stricker Nick Stricker
Radio 10 - Ekdom in de Morgen Radio 10 - Ekdom in de Morgen