Omroep MAX filmt vandaag in Hoorn

16-06-2020

HOORNGIDS | Dinsdag 16 juni komt Omroep MAX in Hoorn filmopnames maken voor het programma MAX Vakantieman. In de facebookgroep Hoornse Verhalen, Mensen en Foto’s deed presentator Koen Bugter een oproep om te weten hoe Hoorn zo mooi mogelijk in beeld gebracht kan worden als vakantiebestemming. Vandaag toert hij door Hoorn met een opnameteam.

Een groot deel van Nederland gaat deze zomer in eigen land op vakantie. Omroep MAX wil de toeristische plekjes in beeld brengen in het programma MAX Vakantieman en kwam vanzelfsprekend uit bij Hoorn. Vandaag worden o.a. opnames gemaakt in de binnenstad en het Havenkwartier en zullen gesprekken worden gevoerd met inwoners van de stad Hoorn. 

Koen
Eén van de vaste gezichten van MAX vakantieman is verslaggever Koen, bekend van Koen met de Kaart waarin hij buitenlandse toeristen vraagt waar zij zich bevinden. Maar door de coronacrisis zijn er geen toeristen in Nederland. En nu het vakantieseizoen aanbreekt en de grenzen dichtblijven, ziet het er naar uit dat die er ook niet komen. Sterker nog, we gaan zelf massaal vakantie vieren in Nederland. Maar de overheid vraagt ons ook om drukke plekken te vermijden. Daar heeft Koen iets op bedacht. Hij gaat deze zomer op de fiets in Koen óp de Kaart de 12 provincies langs om nieuwe, Hollandse vakantiebestemmingen op de kaart te zetten. Zodat we lekker verspreid en ongestoord vakantie kunnen vieren. Hij bezoekt onontdekte parels in ons land en let daarbij op natuur, de mensen, geschiedenis, horeca, activiteiten, architectuur. 

Vandaag kunnen we Koen aantreffen op verschillende locaties in Hoorn.

Foto 2 en 3: afkomstig van Watertaxi Hoorn

Omroep MAX op bezoek Omroep MAX op bezoek
Omroep MAX op bezoek 2 Omroep MAX op bezoek 2
Omroep MAX op bezoek 3 Omroep MAX op bezoek 3