Speeddaten met auteurs

Coronaproof event met regionale auteurs

HOORNGIDS | Zaterdag 4 juli wordt het kantoor van Godijn Publishing aan de Verlengde Lageweg in Hoorn omgetoverd tot ’speeddate-arena’. Verschillende auteurs uit het fonds van de uitgeverij zitten tussen 9.30 en 17.15 uur klaar om te speeddaten met lezers. Uiteraard gebeurt dit allemaal corona-proof. 

Speeddate
Het speeddaten gebeurt in vier rondes van anderhalf uur, waarbij lezers elke vijf minuten een andere auteur voor zich krijgen. Vijf minuten om de auteur het hemd van het lijf te vragen, om een kijkje in de keuken van de auteur te krijgen. Een date met een auteur, maar dan op snelheid. Tevens is er een mogelijkheid om in de boeken te bladeren, boeken te signeren, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Auteurs
De auteurs die aanwezig zijn op de speeddate schrijven verschillende genres, zoals jeugd, Young Adult, roman en SciFi. De auteurs zijn verdeeld over de vier rondes. Maak kennis met diverse regionale auteurs, zoals Lammy Vriesinga, Esther Wagenaar en Elly Godijn uit Hoorn. En Monique Kroezen (Bovenkarspel), Lieve van den Berg (Sijbekarspel), Alice Bakker (Oude Wetering) en Ronald van Assen (Bodegraven). Je kunt je aanmelden voor een ronde naar keuze, start: 9.30 uur, 11.15 uur, 14.00 uur en 15.45 uur.

Deelname
Elke ronde is er plaats voor 10 tot 12 deelnemers. De entree is gratis, inclusief koffie en thee. Voor meer informatie en reserveren: info@godijnpublishing.nl (mailto:info@godijnpublishing.nl)

Speeddate met auteurs 1 Speeddate met auteurs 1