Wie heeft het beste 1,5 meter-idee?

25-06-2020

HOORNGIDS | Na de persconferentie van premier Rutte over de verdere versoepeling van de coronaregels komt Ondernemend West-Friesland met een eerste hybride 1,5 meter-bijeenkomst voor ondernemers. Op woensdag 1 juli komen ongeveer 100 mensen bij elkaar om te praten over hoe de regio West-Friesland intelligent uit de lockdown komt. Het programma wordt ook live uitgezonden op internet via de Facebookpagina van Westfrieslandinbedrijf.

Tijdens het eerste 1,5 meter-event van West-Friesland op 1 juli krijgen ondernemers de kans om hun beste idee te pitchen voor de 1,5 meter-economie. Heb je iets briljants bedacht waardoor je de afgelopen maanden tóch onverwachts goed door de crisis bent gegaan? Ben je iets nieuws begonnen waarmee je ook andere mensen helpt om in het ’nieuwe normaal’ gelukkig te zijn? Heb je een uniek product of een dienst bedacht, waarmee niet alleen jij maar ook vele anderen sterker uit de recessie zijn gekomen? Heb jij een briljante aanpassing in jouw winkel of bedrijf toegepast waardoor je toch klanten, gasten en/of collega’s hebt kunnen ontvangen? Of ben je nog in de ontwikkelfase van je idee of plan maar wil je het graag laten testen door een kritisch en deskundige jury? Geef je dan op. De Rabobank West-Friesland looft een prijs uit voor het beste 1,5 meter idee. Je hoeft niet een eigen bedrijf te hebben om mee te doen, dus alle creatievelingen mogen zich aanmelden, jong en oud.

Hoe doe je mee?
- schrijf in maximaal 100 woorden zo overtuigend mogelijk op, wat jouw 1,5 meter-idee is
- voeg maximaal 3 foto’s of 1 korte video van 30 seconden toe om je idee te illustreren
- voeg je contactgegevens onderaan je verhaal toe (naam, adres, telefoonnummer, mailadres)
- mail je inschrijving naar welkom@ondernemendwestfriesland.nl (mailto:welkom@ondernemendwestfriesland.nl)
- uiterlijk dinsdagmiddag 30 juni om 18.00 uur hoor je van de organisatoren of je bij één van de drie pitchers zit
- indien je bij de drie pitchers zit, ben je uitgenodigd op het event en krijg je tijdens het event één minuut de tijd om je idee te pitchen voor een deskundige jury

Award
Degene met het beste idee of de meest creatieve oplossing wint de Rabobank 1,5 meter-award. Naast eeuwige roem krijgt de winnaar een heerlijke schnitt van 1,5 meter die gemaakt is door leerlingen van SG Newton. Het eerste 1,5 meter-event van West-Friesland is 1 juli van 14.00 uur tot 16.00 uur in HUBB Hoorn aan het Dampten 16. Inschrijven kan via www.uitdelockdown.nl (http://www.uitdelockdown.nl)

Uitdelockdown Uitdelockdown