Zomerprogrammering bij HoornRadio (Video)

29-06-2020

HOORNGIDS | Bij HoornRadio is vandaag de zomerprogrammering ingegaan. De 36 vrijwilligers van het station zijn zich aan het opladen om er in het nieuwe radioseizoen weer volop tegenaan te gaan. Vanaf maandag 31 augustus kunt u weer genieten van alle programma’s die HoornRadio voor u in petto heeft. Vanwege het begin van de voetbalcompetitie op zondag 30 augustus, begint  het sportprogramma in het nieuwe seizoen een dag eerder. Eindelijk gebeurt er dan weer wat op de velden, wat we u niet willen onthouden.

Zomerprogrammering betekent niet dat er helemaal niets te beleven is op HoornRadio. Het station blijft in de lucht met vooraf opgenomen gepresenteerde muziekprogramma’s, non-stop muziek en themaprogramma’s zoals Ambiente dat rechtstreeks overgenomen wordt van ParadiseFM in Curaçao. Door tijdverschil met het Caribisch gebied wordt dat midden in de nacht van zondag op maandag uitgezonden. U hoeft niet op te blijven voor het ultieme vakantiegevoel; Ambiente wordt herhaald op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Ook het orgelprogramma van Radio Bloemendaal ’Orgelpunt’ voor de liefhebbers op woensdagavond gaat gewoon door.

Natuurlijk blijft HoornRadio stand-by. Als zich iets bijzonders in Hoorn voordoet, dan komen de medewerkers van de radio nieuwsredactie meteen uit de luie stoelen om u verslag te doen.

Namens alle vrijwilligers van HoornRadio een fijne vakantie en houd het vooral gezond!

www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl)

Videomontage: Jacqueline Groen