De zomer in Hertenkamp Enkhuizen

29-06-2020

HOORNRADIO | Hertenkamp Enkhuizen bruist van het jonge leven, na de kuikentjes en de lammetjes zijn nu ook de kalfjes van de herten geboren. Vier jonge gezonde bambies op de hertenweide. De Theetuin en het terras zijn open. Je kunt er, met het prachtige uitzicht op de dierenweide, genieten van een kopje koffie, een heerlijk gebakje, frisdrank of een ijsje, of zelfs een kleine lunch.

In de Educatieve ruimte hangt deze zomer de fototentoonstelling Libellen van Rob Webeling. Voor de zomervakantie zijn veel activiteiten in de planning voor het hele gezin: een ‘GPS tocht in het Wilhelminaplantsoen’, een ‘Zomertas vol met avonturen’, of een speurtocht met ‘Vlinders in de natuurtuin’. Er worden ook geregeld workshops georganiseerd.

Uiteraard moet je ook bij ons met coronamaatregelingen rekening houden. Hertenkamp Enkhuizen is open van dinsdag t/m zondag van 10:00 – 16:30 uur.  Het adres is Wilhelminaplantsoen 2, Enkhuizen.  Raadpleeg onze website www.hertenkampenkhuizen.nl (http://www.hertenkampenkhuizen.nl) voor uitgebreide informatie.

Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties? Dan kunt u contact met ons opnemen: e-mail:  info@hertenkampenkhuizen.nl (mailto:info@hertenkampenkhuizen.nl) of telefoonnr. 0228-320310.

Hertenkamp Enkhuizen Hertenkamp Enkhuizen