Man gewond bij schietpartij aan de Groef

Dader vlucht richting station Kersenboogerd

HOORNGIDS | In de nacht van woensdag op donderdag omstreeks middernacht is een man in zijn been geschoten. Dit gebeurde aan de Groef in de Kersenboogerd. De politie doet onderzoek.

De straat Groef is afgezet. Omdat de dader van de schietpartij volgens getuigen gevlucht zou zijn richting station, is ook een gebied bij station Hoorn-Kersenboogerd door de politie afgezet.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding van de schietpartij was.

UPDATE:
De politie meldt dat het slachtoffer een 30-jarige man betreft met een schotwond in zijn voet. Verder roept de politie eventuele getuigen op zich te melden via 0900-8844. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. Mocht u op een andere manier weten wie bij het incident betrokken zijn dan hoort de politie dat ook graag. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via
dit formulier (https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldformulier.html?sid=51d7fda5-cd5a-41b6-b606-e64eb891a9b8) onder vermelding van 2020136722.

Foto’s: Inter Visual Studio 

Schietpartij bij de Groef Schietpartij bij de Groef
Schietpartij bij de Groef1 Schietpartij bij de Groef1
Schietpartij bij de Groef2 Schietpartij bij de Groef2
Schietpartij bij de Groef3 Schietpartij bij de Groef3
Schietpartij bij de Groef4 Schietpartij bij de Groef4