Hoornse zwembaden weer open

05-07-2020

HOORNGIDS | Na zwembad De Waterhoorn is sinds 1 juli ook zwembad De Wijzend weer geopend. Het zwemseizoen van het buitenzwembad is bovendien met twee weken verlengd tot 13 september 2020. De Waterhoorn is alweer een aantal weken geopend.

Wethouder Kholoud al Mobayed geeft het startsein aan scholieren van De Wingerd om het nieuwe zwemseizoen van De Wijzend in te luiden.

De Wijzend was vanwege de coronamaatregelen van de landelijke overheid gesloten. De versoepeling daarvan maakt het mogelijk dat het zwembad weer open mag. Het bad is de afgelopen weken klaargemaakt voor gebruik. Er zijn maatregelen genomen zodat mensen veilig en verantwoord volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen zwemmen.

Rooster en reserveren

Zowel voor de Waterhoorn als De Wijzend moet vooraf worden gereserveerd. Voor De Wijzend kan dit online via www.optisport.nl/wijzend (http://www.optisport.nl/wijzend). Voor het zwemmen in de Waterhoorn kan dit telefonisch via 0229 217 770.

Op de websites www.optisport.nl/wijzend (http://www.optisport.nl/wijzend) en www.optisport.nl/waterhoorn (http://www.optisport.nl/waterhoorn) staat ook meer informatie over de roosters en tijdssloten.

Wethouder Kholoud al Mobayed (rechts) geeft het startsein aan scholieren van De Wingerd om het nieuwe zwemseizoen van De Wijzend in te luiden. Wethouder Kholoud al Mobayed (rechts) geeft het startsein aan scholieren van De Wingerd om het nieuwe zwemseizoen van De Wijzend in te luiden.