Steeds leuker in de bibliotheek Hoorn

De maatregelen versoepelen, er kan weer meer

HOORNGIDS | Iedereen is weer van harte welkom bij de Bibliotheek Hoorn om boeken, tijdschriften, films en games te komen lenen. Nu de coronaregels verder zijn versoepeld, zijn alle ingeleverde materialen weer direct te leen. Reserveren bij andere bibliotheken is weer mogelijk. 

In de vestigingen kun je weer kranten en tijdschriften komen lezen en beperkt gebruikmaken van de internetpc’s. Printen en fotokopiëren kan gelukkig ook weer. Winkelmandjes zijn niet meer nodig en je kunt weer rustig struinen tussen de boeken. Ook is het Leescafé in de Centrale weer geopend. Ga er langs voor een vers kopje koffie of thee.

Maatregelen

Uiteraard neemt de bieb nog steeds maatregelen om jouw en de eigen veiligheid te waarborgen. De openingstijden en meer info over de veiligheidsmaatregelen en over wat nog even niet kan vind je op www.bibliotheekhoorn.nl (http://www.bibliotheekhoorn.nl)


Een leven lang leren
De Bibliotheek Hoorn staat voor een leven lang leren, voor iedereen die wil leren. Als Huis van Ontwikkeling geloven wij in de kracht van verbinding. Daarom besteden wij extra aandacht aan (digi)taalvaardigheid en mediawijsheid: dé randvoorwaarden voor zelfredzaamheid in onze maatschappij. 

Bediening leescafé bibliotheek Hoorn Bediening leescafé bibliotheek Hoorn
Bediening leescafé bibliotheek Hoorn 2 Bediening leescafé bibliotheek Hoorn 2
Bediening leescafé bibliotheek Hoorn 3 Bediening leescafé bibliotheek Hoorn 3