Staatsloterijspeler in Hoorn wint € 200.000 belastingvrij

Vijf abonneespelers delen Staatsloterij hoofdprijs van 1 miljoen euro

HOORNGIDS | Bij de Staatsloterijtrekking van 10 juli is de Hoofdprijs van €1.000.000 euro netto gevallen op vijf 1/5e loten met lotnummer BP 75906. Alle vijf de winnaars zijn abonneespelers en komen uit Hoorn, Almere, Bussum, Losser en Houten. Zij delen de hoofdprijs en krijgen ieder €200.000 belastingvrij.

”Deze prijswinnaars hebben een leuke start van het weekend. Wij kijken ernaar uit om de winnaars op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is, te ontvangen”, aldus Tatiana Pijnenburg, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

De Jackpot staat op 10,2 miljoen
De Jackpot staat bij de volgende trekking op 10 augustus 2020 op 10,2 miljoen euro belastingvrij. De kans dat de Jackpot op 10 augustus valt is 1 op 5.

Over de Staatsloterij
Staatsloterij is onderdeel van Nederlandse Loterij. In 2019 heeft Nederlandse Loterij €894,7 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks wordt vrijwel de gehele opbrengst van Nederlandse Loterij geïnvesteerd in de Nederlandse sport via het NOC*NSF, in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en in de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2019 ging het om een investering van ruim €173 miljoen.

Winnaar Staatsloterij Winnaar Staatsloterij