Op reis met soci.bike bakfiets en B-Turtle

Een elektrisch ondersteunde bakfiets  is prettiger in gebruik

HOORNGIDS | Wie op zoek is naar een unieke vakantie met veel vrijheid en veel natuur kan een soci.bike bakfiets huren met een B-Turtle tent en erop uit gaan. Soci.bike bakfiets en B-Turtle zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Beide producten vormen de basis voor een zorgeloze en vrije vakantie. 

De soci.bike met de B-Turtle tent staat klaar in Enkhuizen. In de bak passen twee kinderen of honden. De accu is volgeladen, dus je fietst zo weg. Op naar de eerste camping met de wind door je haren en de zon op je gezicht. Af en toe afstappen om een foto te maken en een broodje te eten. Bezoek een museum of een mooi park. Geniet van de natuur en de vrijheid. Dankzij de automatische trapondersteuning is de plaats van bestemming zo bereikt.

Camping
Na het inchecken op de camping rijd je naar je plekje. In een paar minuten is de B-Turtle tent opgezet en zitten jullie in je stoeltje met de benen omhoog. Even een lekker drankje en overleggen wie de barbecue vandaag aansteekt. Na het eten lees je een boekje of maak je een nog een klein wandelingetje. Moe, maar voldaan kruip je in je B-Turtle tent voor een heerlijke nacht slaap. En de hond slaapt lekker in de voortent. De volgende ochtend zingen de vogeltjes je wakker. Een nieuwe dag voor een nieuw avontuur.

Hoe werkt het?
De soci.bike bakfiets en de tent zijn een week te huren en kunnen worden uitgebreid met een tweede B-Turtle tent. Plan zelf je route en boek je favoriete campings. Vergeet je matje, slaapzak en kookgerei niet. Kom op de dag van vertrek om 14.00 uur naar de soci.bike fabriek: Voorland 5, Enkhuizen. Parkeer je auto gratis in Enkhuizen of stap uit bij station Enkhuizen. Laad je spullen in de soci.bike bak en in de lade van de B-Turtle tent en fiets weg. Geniet van een heerlijke vakantie. Breng de soci.bike en B-Turtle tent vrijdag voor 11.00 uur terug naar Enkhuizen. Wil je soci.bike bakfiets na je reis houden? Dat kan! Je krijgt dan 175 euro korting.

Soci.bike kleurt je leven
Op het eerste gezicht lijken veel bakfietsen op elkaar, maar de soci.bike bakfiets maakt op een aantal fronten wel degelijk een verschil. Enerzijds verrast de soci.bike met slimme oplossingen die de dagelijkse ritten in het drukke verkeer zoveel makkelijker, veiliger en comfortabeler maken. Anderzijds is het ook een elektrisch ondersteunde bakfiets met een sociaal maatschappelijke impact. De bakfiets wordt namelijk gemaakt door mensen die een (nieuwe) kans op de arbeidsmarkt krijgen. Maar wat vooral opvalt, is dat de bakfiets leverbaar is in meer dan 240 verschillende kleuren. 

Veilige fietstocht
Soci.bike is gemaakt van hoogwaardige onderdelen en onderscheidt zich door handige oplossingen zoals een uitklapbare laadklep aan de voorkant en het feit dat de bakfiets door elke standaard deur past. Over ieder detail is goed nagedacht. Met speciaal ontwikkelde wielbeschermers, de driepunt veiligheidsgordel, automatische verlichting, automatische versnellingsnaaf, een 720Wh accu en een motor met een koppel van 80Nm, is alles aanwezig voor een veilige fietstocht. 

Soci.bike bakfiets en B-Turtle Soci.bike bakfiets en B-Turtle
Soci.bike bakfiets en B-Turtle 2 Soci.bike bakfiets en B-Turtle 2

Reacties
Reactie: (Marga Lunshof)
24-2-2023, 11:20
Beste Mijn belangstelling gaat uit naar de verhuur van B-Turtel. Wat zijn de kosten hiervan voor een week. Mocht ik na die tijd de Turtel willen kopen, aan welke prijs moet ik dan denken. Ook vraag ik mij af of er ook één persoons Turtels te koop zijn. Ik ben benieuwd naar uw reactie. Vriendelijke groet, Marga Lunshof