Manifesto gaat zich uitleven in de speeltuin

Zomeravondconcerten in de Speelhoorn

HOORNGIDS | Bij Manifesto zijn de medewerkers buitengewoon enthousiast omdat ze weer aan de slag kunnen. In verband met de 1,5 meter kan dat nog niet in Manifesto zelf, maar speeltuin de Speelhoorn wordt beoordeeld als de perfecte plek om neer te strijken voor een serie intieme, akoestische zomeravondconcerten in augustus.

In een intieme setting (op anderhalve meter) kan je vanaf 8 augustus 4 zomeravonden genieten van bijzondere akoestische optredens in de sfeervolle speeltuin.

Westfriese avond
Op zaterdag 8 augustus wordt de reeks geopend  met een Westfriese avond met Loes Fabienne, Johan Keeman en Marianne Ligthart en special guest Brent Emmerink. 
Vrijdag 14 augustus zijn er optredens van de tweeling Sander en Arnout Brinks, beter bekend als Tangarine. Het voorprogramma wordt verzorgd door Carel Brouwers. 
Zaterdag 22 augustus komen Hannah Mae en de in Hoorn bekende zanglerares Jerney Molenaar aka Jerney Kate naar de speeltuin. Jerney Kate brengt haar veelgeroemde ode aan Eva Cassidy onder de naam Simply Eva. Hannah Mae is onder de hoede van Ilse de Lange bezig om het land te veroveren. 
Afsluiter in de serie is de eigenzinnige en zeer getalenteerde Elsa Birgitta Bekman. Elsa komt  op vrijdag 28 augustus en als voorprogramma speelt de uit de talentenfabriek van muziekschool Boedijn afkomstige Hoornse zangeres Lolo.

Locatie
Speeltuin de Speelhoorn is de locatie naast zwembad de Waterhoorn, tegenover Manifesto aan de Holenweg in Hoorn. Als tijden worden aangehouden: van 19.30 - 23.00 uur. Manifesto verkoopt alleen zitplaatsen per 2 tickets en houdt zich aan de covidmaatregelen die je kan vinden onder nieuwskopje op de website van Manifesto. Ga voor verdere info en tickets naar www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)

Elsa Birgitta Bekman 1 Elsa Birgitta Bekman 1
Hannah Mae Hannah Mae
Marianne Ligthart Marianne Ligthart
Tangarine Tangarine