Filiaal Aldi Grote Beer overvallen

Verdachte is gevlucht

HOORNGIDS | Zaterdagavond rond 18.30 uur is een overval gepleegd op het filiaal van supermarkt Aldi in winkelcentrum Grote Beer in de Grote Waal. De verdachte is gevlucht. 

Het is niet bekend of een geldbedrag is buitgemaakt. 

Via Burgernet heeft de politie het signalement van de dader verspreid:

Het gaat om een man, donkergetint, kort kroeshaar, 18 tot 25 jaar, spijkerbroek met vlekken, groen jasje. Hij is lopend weggevlucht.

De politie vraagt uit te kijken naar de verdachte en bij aantreffen niet te benaderen, maar de politie te bellen.

UPDATE:

De politie meldt dat op zaterdagavond een poging werd ondernomen om een supermarkt aan de Grote Beer in Hoorn te overvallen. De overvaller maakte niets buit. Er raakte ook niemand gewond bij de overval.

Omstreeks 18.35 uur  zat een kassière achter haar kassa.  Bij de kassa kwam een jongeman staan die artikelen op de band legde. De vrouw scande de producten en keek niet echt naar haar klant. Toen zij even naar hem opkeek, zag zij dat de man een steekwapen bij zich had en haar hiermee bedreigde. De man eiste geld uit de kassa. Toen de vrouw dit niet direct gaf, liep de man de winkel uit. Buiten rende hij weg.

De politie verzoek eventuele getuigen om zich te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).


Foto’s Inter Visual Studio / Daniëlle Rood

Overval op Aldi Grote Beer3 Overval op Aldi Grote Beer3
Overval op Aldi Grote Beer2 Overval op Aldi Grote Beer2
Overval op Aldi Grote Beer1 Overval op Aldi Grote Beer1
Overval op Aldi Grote Beer Overval op Aldi Grote Beer