Hollandia wint ruim van Ajax zaterdag: 5-1

01-08-2020

HOORNGIDS | Zaterdagmiddag 1 augustus speelde Hollandia een oefenwedstrijd tegen Ajax zaterdag. Op verzoek van Ajax werd er, mogelijk uit vrees voor overbelasting, tweemaal 35 minuten gespeeld. Hollandia slaagde erin de wedstrijd winnend af te sluiten met een terechte 5-1.   

Hollandia gebruikte de oefenwedstrijd om flink te experimenteren en dat pakte in vele opzichten goed uit. De mannen van trainer Anand Jagdewsing, inmiddels tweemaal per week in training,  bleken uiterst gretig en lieten er dan ook geen gras over groeien. Door twee doelpunten van ex-Ajacied Sonny Pronk, twee goals van Sven Deen en een doelpunt van Bart Spil ging de zwak acterende ploeg van trainer Detlef Le Grand met een flinke nederlaag naar huis. Het tegendoelpunt werd gescoord door Anouar Moussa.

De wedstrijd werd uitstekend geleid door Jan Smit, Joseph Appel en Peter Fokker. In het oefenprogramma neemt Hollandia op woensdag 5 en zaterdag 8 augustus deel aan het ADO’20 toernooi in Heemskerk. De aanvang op woensdag 5 augustus is 19.45 uur en op zaterdag 8 augustus om 13.45 uur.

Hollandia - Ajax zaterdag 1 augustus 2020 Hollandia - Ajax zaterdag 1 augustus 2020