Officiële ingebruikname parkeerterrein Always Forward

Aansluitend straatvoetbaltoernooi voor Straatkinderen

HOORNGIDS | Wethouder Sport van de gemeente Hoorn, Kholoud Al Mobayed, verrichtte zondag 2 augustus de officiële openingshandeling van het gloednieuwe parkeerterrein van Always Forward. Er werd een lint doorgeknipt, er waren slingers en aansluitend was een zogeheten straatvoetbaltoernooi voor Straatkinderen.

Doordat parkeren op het voormalige Philipsterrein niet langer mogelijk was heeft Always Forward op het eigen complex ruimte gemaakt om plaats te bieden aan zo’n 150 auto’s die via de ingang aan de Holenweg zo het complex kunnen oprijden. De feestelijke opening van het parkeerterrein van Always Forward werd verricht door de in sportieve outfit gehulde wethouder Sport, die de Hoornse voetbalclub complimenteerde met de snel gerealiseerde oplossing van het parkeerprobleem. 

 

Straatkinderen
Aansluitend werd een straatvoetbaltoernooi gehouden voor de categorieën 6 tot en met 10 jaar. Zondag 9 augustus zal dat worden voortgezet met een toernooi voor de categorieën 12 tot en met 17 jaar. De volledige opbrengst gaat naar de stichting Straatkinderen Medellín.

Always Forward parkeerterrein opening 2 augustus 2020 A Always Forward parkeerterrein opening 2 augustus 2020 A
Always Forward parkeerterrein opening 2 augustus 2020 B Always Forward parkeerterrein opening 2 augustus 2020 B
Parkeerterrein Always Forward Parkeerterrein Always Forward