Bijeenkomst digitaal Alzheimer Café Westfriesland

03-08-2020

HOORNGIDS | Vanwege het coronavirus zijn de bijeenkomsten van de Westfriese Alzheimer Cafés geannuleerd. Ook andere activiteiten en contacten zijn weggevallen. Daarom is vanuit Café Hoorn het initiatief genomen om een online Alzheimer Café te organiseren in de vorm van een video-opname.

Het onderwerp van deze bijeenkomst luidt: ‘Praat met mij en niet over mij’. Aan de orde komen: Ik heb ook nog een stem en een mening. Ook ik heb behoefte aan waardigheid en respect. Welke mogelijkheden heb ik? Hoe heb ik tot nog toe deze Corona tijd beleefd? Deze thema’s worden besproken met een echtpaar als ervaringsdeskundigen.

Annet Koelman
De gespreksleider van deze bijeenkomst is Annet Koelman. U kunt de opname vinden vanaf circa 24 augustus via de volgende link: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland (https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland) Vragen of reacties naar aanleiding van het interview kunt u vóór 4 september mailen naar Ellen Bos-Ruijer e.ruijer@geriant.nl (mailto:e.ruijer@geriant.nl). Deze worden, bij voldoende respons, in een tweede video beantwoord. Daarover volgt later bericht. Vanaf september worden er weer live Alzheimer Café bijeenkomsten georganiseerd. Houd de website en de PR berichten goed in de gaten.
Alzheimer Café Westfriesland is een onderdeel van Alzheimer Nederland en wordt georganiseerd in samenwerking met organisaties als Wilgaerden, Omring, Jonkerszorg, Geriant West-Friesland en Martha Flora Hoorn.

Alzheimer Cafe´ Alzheimer Cafe´